همشهری آنلاین: دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در امور نظامی، گفت: ظرفیت عظیم انسانی اساتید و معلمین زحمتکش ایران اسلامی پشتوانه عظیمی برای ارتقای فرهنگ، دانش و پتانسیل بالایی برای دستیابی کشور به تمدن نوین اسلامی است.

رحیم‌صفوی

سید یحیی رحیم‌صفوی، استاد تمام جغرافیای سیاسی روز چهارشنبه در یادداشت خود به مناسبت گرامیداشت روز معلم افزود: تولید، به ویژه تولید علم و دانش بدون در نظر گرفتن زیرساخت‌های اساسی در هر حوزه ای ممکن نیست و هر اقدامی در جهت ارتقای این زیرساخت‌های حیاتی و گام های اثرگذار و مرتبط می تواند موجب غنای نظام تولید علم و دانش در کشور و در نتیجه پیشرفت و توسعه ملی شود.

وی ادامه داد: اندیشه و تفکر در طول تاریخ علاوه بر آنکه تعیین کننده راهبرد ملت ها در برخورد با موضوعات مختلف بوده است، از سوی دیگر آماج حملات اندک گروهی بوده است که همواره تعالی، روشنگری و اندیشه را مخالف اهداف خود می دیده اند و از این رو است که در واپسین لحظه‌های نیمه‌شب یازدهم اردیبهشت 1358 در سکوت شب، آیت‌الله «مرتضی مطهری» از رهبران بزرگ انقلاب به دست گروه تروریستی فرقان، به خاک و خون کشیده شد‌ و بعد از آن این روز به نام روز معلم نام‌گذاری شد.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در امور نظامی گفت: دوازدهم اردیبهشت، گرامیداشت بزرگ مردان و زنانی است که در عرصه علم و دانش و اعتلای فرهنگ این مرز و بوم نقش آفرین اصلی هستند و پرچم فرهنگی کشور را به اهتزاز در می آورند.

وی افزود: معلمین و اساتید در حقیقت متعلق به سطح اعلای فرهنگ جامعه هستند که جوهره و ماده خام انسانی را تبدیل به انسانی در تراز بالا، فعال، سازنده، جوشان و متحرک و عالم تبدیل می کنند و حقیقتا کار این قشر زحمت کش متمرکز بر روی فکر و اندیشه انسان ها است.

رحیم صفوی ادامه داد: ظرفیت عظیم انسانی اساتید و معلمین زحمت کش ایران اسلامی پشتوانه عظیمی برای ارتقای فرهنگ، دانش و پتانسیل بالایی برای دستیابی کشور به تمدن نوین اسلامی است که بدون تردید مسیر سخت تلاش و دستیابی به اهداف بالای کشور در ارتقای سطح دانش ملی و استراتژیک و حفظ و ارتقای جایگاه تمدنی و ملی کشور را هموار می سازد.

وی گفت: معلمین و اساتید عزیز کشورمان در سال های مختلف مجاهدت در این سنگر عظیم الهی نشان داده اند که نگاه آنان به جایگاه رفیع معلمی نگاهی ورای حرفه و شغل می باشد و تلاش و کوشش وصف ناپذیر آنها در تربیت نسلی اثرگذار همراه با تربیتی اسلامی ایرانی به دور از نگاه مادی، نابرابری های زندگی روزمره و تنگناهای ناشی از پیچ و خم زندگی است و البته که بایستی در جهت تکریم و گرامیداشت آنها گامهای جدی و اثرگذار برداشت، و همه ما بایستی خود را مدیون آنها بدانیم و از سوی دیگر قدردان اساتید و معلمان دوران خود باشیم.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در امور نظامی، گفت: دور از انصاف نیست که به معلمین و اساتید واژه انسان های حماسه ساز و تاریخ ساز اطلاق شود، چرا که در طول تاریخ، اندیشه، نگاه و طرز تفکر و اقدام انسان های حماسه ساز و ملی منبعث از تلاش معلمین و بزرگ مردانی است که به اندیشه های انسانی فکر و جهت داده اند.

سردار صفوی افزود: پس از گذشت نزدیک به چهار دهه از بزرگترین رویداد پس از ورود اسلام به ایران، رخ دادن قیام انقلابی و اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی (ره) و تاثیرگذاری این انقلاب در بعد ملی و اثرات آن در منطقه و تاثیرگذاری و شرکت در معادلات سیاسی جهان و در کنار آن رویش نسل های جدید، نقش متفکران، خواص جامعه به چشم انداز آینده نقش محوری و تعیین کننده ای است که تعیین کنند چه نسلی را برای چه جامعه ای باید تربیت کنند.

وی اضافه کرد: دراین بین و در ترکیب نقش های اجتماعی نقش معلمی نقشی فراتر از سایر نقش ها است و نبایستی با سایر فعالیت های اجتماعی مورد قیاس قرار گیرد، چرا که عملکرد معلمین و اساتید عزیز می تواند منجر به پیدایش محصولات فکری و آینده سازی بهتر برای کشور و تربیت نسلی با اندیشه های متعالی و ذهن هایی جستجوگر شود، نسلی که در مسیر رشد و توسعه از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نبوده و پایبند به اهداف و آرمان های کشورمان باشند و در این مسیر شناخت نیازهای انسانی آینده کشور و تلاش برای تربیت نسل متناسب با آینده اجتناب ناپذیر است.

وی گفت: در دنیای پیچیده امروز که مادیات به دنبال پایمال کردن اخلاقیات و معنویات است، تربیت در کنار تعلیم می تواند نقش کلیدی در احیای اخلاق و معنویات جامعه ایفا کند و بایستی اعتقاد داشت راه نجات بشر از مسیر اخلاق و بازگشت به معنویات عبور می کند.

کد خبر 404345

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha